sunnuntai 30. elokuuta 2015

30.8.2015 Sunnuntai

Minun täytyy nyt taas pitkästä aikaa tulla tänne avautumaan. Mulla meni kesä- ja heinäkuu hyvin treenatessa yksin ja yhdessä PT:ni kanssa. Nyt kuitenkin elokuussa kun olen muuttanut toiselle paikkakunnalle, ja uusi koulukin on alkanut niin on ollut erittäin vaikeaa löytää se sama hyvä rytmi treenaamiseen.
Naurettavinta tässä on se että äsken katsoessani Simpsonit-putkea subilta, näin että yhdessä jaksossa Homer pääti aloittaa lahduttamisen ja laihduttikin jopa 10kg! Silloin tajusin oman ongelman vakavuuden. En ole urheillut koko kuukautena, uusi ringette kausi alkaa kuukauden kuluttua syyskuun lopussa ja en muutenkaan pääse jäätreeneihin osallistumaan kun ne ovat Turussa ja minä Tampereella. Musta tuntuu nyt tosi pahalta ja aionkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä! Siksi menenkin tänään salille Spinning-tunnille ja toivon todella että saisin motivaationi takaisin salilla käymiseen.

Aion hakea tänään kaupasta treenini jälkeen salaattia ja muuta terveellistä ja tehdä niistä ruuaksi itselleni tonnikala-salaattia. Toivottavasti löydän myös uuden juomapullon ja munalukon että saan varattua koulussa yhden lokerikon itselleni. Toivottavasti löydän tästä nyt uuden suunnan elämässäni täällä tampereella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti